Helijobs.net Your Helicopter Pilot Job Is Here

3Feb/14Off

LOS Styrmann – Norway

Dato utlyst:02-02-2014
Dato søknadsfrist:16-02-2014

Lufttransport AS har helikoptervirksomhet innen ambulanse, los, ruteflygning og Svalbard SAR. For mer informasjon om Lufttransport kan du gå inn på www.lufttransport.no

Lufttransport tilbyr lønn og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende kollektivavtale for flygere i selskapet.  Vi har følgende turnus ordinger for helikopterflygere; los og ruteflyging 1-2 (uker). Alle piloter har bra pensjon og Loss of License avtale.

Vi vil i løpet av Mars gjennomføre opptaksprøver for å fylle 1 eller flere styrmanns stillinger på LOS operasjonen. Stillingen(e) vil bli tilsatt i løpet av vår/sommeren 2014.

Kandidater som klarer intervjuprosessen, men ikke blir tilbudt jobb i første omgang kan bli tilbudt jobb ved senere anledning.

LOS Styrmann

Ledig stilling som helikopterflyger, LOS Bergen og Hammerfest; som opererer med to AS365N3 og en ny N3+ med 4-axis digital AP. 

Følgende minimumskrav gjelder:

LOS Styrmann

  • Gyldig EASA CPL(H) og IR-H (IR/SE/SP, IR/ME/SP);
  • Gyldig ATPL(H) teori;
  • Gjennomført MCC kurs
  • 1000t PIC i helikopter
  • 50t Instrument flygning

AS365, offshore, NVIS og hoisting erfaring er ønskelig, men ikke nødvending

Personlige kvalifikasjoner:

Du må være entusiastisk, velorganisert og en moden person med gode sosiale egenskaper for å jobbe tett med andre mennesker i en H24 operasjon. Du må kommunisere flytende (verbalt og skriftlig) på norsk, svensk eller dansk, samt ha gode kunnskaper (verbalt og skriftlig) i engelsk.

I tillegg til minimumskravene vil det bli vektlagt type bakgrunn, andre kunnskaper/erfaring, utdanning og sertifikat som kan være viktig for din framtidige utvikling i Lufttransport. Operasjonell erfaring fra HEMS, los, SAR, tomotors, multi-crew IFR, erfaring på AS365 eller AW139 er et pluss, men også administrativ/ledelse erfaring.

Søknadsfrist er 16.02.2014, via http://recruit.lufttransport.no/ 

Søkere som ikke oppfyller minimumskrav vil ikke bli tatt i betraktning for intervju ved denne anledning.

Ved eventuelle spørsmål så ber vi om at Dere tar kontakt på e-post til RWpilot@lufttransport.no

Vennligst ikke ta kontakt pr telefon

via Forsiden.